Nerf Vortex

Er Nerf Darts fortid ?. Nerf oprindelige våben, der anvendes. Den eneste grund til Nerf har ikke bare gjort ændringen direkte er, at diskene ikke er helt så alsidig. Vortex Nerf er med dette mener vi at sige, at mens du kan vedhæfte en sugekop eller velcro til en dart uden at miste nogen reelle aerodynamik, kan det samme ikke siges om Vortex diske. De er fantastisk til at vælte mål og rammer modstanderne på afstand, men i dart tag, er du nødt til at bruge dart eller gå på den systemet, indtil Nerf kan arbejde ud af disse knæk.

Dette er ikke en kunstgreb mod Vortex skiverne overhovedet. Mange Nerf gamere allerede foretrækker disse diske til den traditionelle dart. De kan eller ikke kan aldrig erstatte sagde dart, men under alle omstændigheder er det spændende at se den næste bølge i Nerf spil udfolder sig for vores øjne. Nerf Vortex affyre den samme orange skum dart i årtier nu, og det er virkelig spændende at se Nerf prøve nogle nye ideer, selv med risiko for at støde nogle purister.

Selv det visuelle design af den nye lineup synes at være at forsøge at skille sig ud fra tidligere linjer mens de opholder sig tro mod Nerf School of Design. Tag et kig på Vortex Nitron, Flagskibet automatiske riffel stil Blaster af den nye linje. Ved hjælp af 20-disc klip i stedet for de traditionelle bælter og kamre for ammunition, pistolen har en decideret sci-fi-stil til det med en lang bestand, neon grøn til at fremhæve den NERF orange og en all-business militære stil design generelt.

Omfanget er knyttet til denne ting er ikke for sjov rundt, enten. Den batteridrevne Nitron bruger en “taktisk Rail System” som lader dig bruge denne pistol i samme område tidligere var forbeholdt Longshots og andre sniper stil kanoner.