Barbie Bil

Svingende former og dukke-lignende dikkedarer generobre modescene denne sæson, Barbie, i en alder af 28, der bliver taget meget alvorligt. Nu kan man også få denne smarte Barbie Bil til sin Barbie dukke samling

Barbies popularitet er ikke noget nyt for velskabt, 11 1/2-inch plastik dukke, hvis fanklub medlemmer antallet mere end 600.000, og hvis salg i alt mere end 16 millioner om året. Men dukken, nyere forskning tyder på, er blevet mere end en dukke. Have klædt gennem årtier som en mode model, bedste ven og bruden, hun er nu et objekt af popkunst.

Barbie ses som et ikon i amerikansk kultur i sin nye biografi,”Barbie: hendes liv og Times skrevet af selvste Billy Boy, en tøj og smykker designer i Paris.

I afdelingen for populærkulturen på Bowling Green State University i Ohio, er hun behandlet som et symbol på forbruger-kultur og et barometer for holdninger til kvinder.

Og hun spiller hovedrollen i”Superstar”, en eksperimenterende film om livet og anorexi-relateret død sangerinde Karen Carpenter, viser nu på video på New Museum på lavere Broadway