Barbie Julekalender

Barbie Julekalender

Barbie fans græder over opløsningen af ​​hendes 43-årige forhold med Ken kan styre deres vrede på Russell Arons, vice president for marketing hos Mattel, hvilket gør dukkerne glade. Barbie Julekalender kan købes lige her hos os. Ellers er der dette Barbie Sommerhus som er årets julegaveide her hos os.

Mr. Arons og hans marketing team stod bag break-up, som blev annonceret for nylig på Mattel.com. En pressemeddelelse siger parret har besluttet at”tilbringe noget kvalitetstid sammen fra hinanden.

  • Barbie Julekalender til juleglæden

Vi har indset, at det var tid til at give Barbie at have flere romantiske muligheder,”Mr. Arons sagde. ”Ken har været en stor bedste ven og kæreste, men efter fire årtier var det tid til lidt forandring i dette aspekt af hendes liv.”

Ikke overraskende, har flytningen skabt megen snak blandt Barbie og Ken fans. Mr. Arons siger Barbies eget websted, Barbie.com, har været”overvældet”med folk, der tilbyder romantisk rådgivning. Han sagde, at som Barbies liv uden Ken skred frem, vil fans kunne stemme på hvem de synes, hun skal dato.

Med Barbie på singler scene, kan det ikke være nogen overraskelse, at virksomheden siger, at den planlægger at udrulle en ny, sassier, bikini-klædte Barbie,”Cali Girl.”