Skoletaske

Har du nogle gange føler, skoler træner børn til at være kulier (dragere), når de vokser op? Du er ikke alene. Overalt i verden, er forældre, læger og pædagoger bekymre sig om vægten, at børn er nødt til at bære, og den effekt det har på deres rygge, skuldre og generelle sundhed.

En gennemsnitlig skoledag består af otte perioder eller klasser, som regel af forskellige emner. Hvert emne kræver barnet at bære en lærebog og flere bærbare computere. Tilføjet til flere kilo af bøger og notesbøger er madkasser, vandflasker, og sportsudstyr. Børn ender transporterer enorme byrder på ryggen, og det er ikke underligt, at så mange af dem har ømme rygge og skuldre.

Problemer forårsaget af tunge skoleskoletaske

Løft af tunge byrder i lang tid eller distance er ikke godt for nogen, mindst af alle børn. En nylig undersøgelse viste, at halvdelen af ​​skolebørnene undersøgte havde smerter i ryg eller skuldre. Forskerne fandt også, at børn i de lavere klasser transporteres tungere poser.

Bære en tung skoletaske på ryggen årsager foroverbøjet og dårlige arbejdsstillinger, hvilket kan føre til forkert vægtbærende på rygsøjlen, og smerter og ømhed i ryg og skuldre. En rygsæk vejer 15% af kropsvægten gør et barn eller en ung ikke kan opretholde ordentlig stående stilling. Børn kan komme ind i dårlige vaner som dårlig kropsholdning og ludende.

Frem bøjning på bagsiden (også kaldet kyphotic kropsholdning) gør arbejdet med at trække vejret hårdere. Børn bære skoletaske vejer mere end 10% af deres kropsvægt har vist sig at have dårligere lungefunktion.

Børn, der bruger en strop skoletaske (der lægger vægten på den ene skulder kun) har særlige problemer. Disse poser forårsage sidelæns afvigelse af rygsøjlen (skoliose) på grund af den asymmetriske vægtfordeling, og dette kan forårsage langvarige tilbage ømhed og skader

Hvad skal der ellers være i en skoletaske ? Madkasse ? Drikkeduk og alt det der !

  1. Madkasse så barnet kan få sig noget at spise i løbet af dagen
  2. En flot drikkedunk er også en nødvendighed, for at få noget at drikke

Skoletaskerne fra JEVA er Dansk kvalitet til kvalitetsbevidste forældre. Find dem her i vores online shop med det samme.