Educo

Educo – Sikkerhed og kvalitet

Vores educo produkter lever op til sikkerheds-og kvalitetsstandarder EN71 (europæisk standard til kvalitets legetøj) og ASTM (American Society of Testing Materials) af de lande, de er bestemt. Vi er også i overensstemmelse med de enkelte landes relevante kvalitet love og bestemmelser, herunder mekaniske, fysiske og kemiske krav til trælegetøj. F.eks dette Educo Køkken er værd at nævne, det er det mest solgte legetøj køkken i dette år.

Kemisk Materialer i Educo Legetøj

Alle Kemiske materialer i legetøjet er kontrolleret umiddelbart efter de er leveret og modtaget. Hver levering er testet af en certificeret ekstern lab.

Uafhængige test af legetøj

Vi opdaterer vores produkt test rapport hvert år at udnytte en uafhængig kvalificeret laboratorium. Det testede produkt er den populære educo Park N Go Garage som er årets legetøj til drenge.

Gentagelig procedure

Vi vurderer, at produktet materiale, design og teknologi er behov for på hvert produkt udviklingsstadiet og følge en etableret dokumenteret professionel procedure. Overholdelse af denne gentagelig procedure sikrer høj volumen produktion af sikre og 100% kvalitets produkter.

Fysiske sikkerhedstest på Educo trælegetøj

I hver produktionscyklus, udfører vi en fysisk sikkerhed test for det første parti af hvert nyt produkt. Hvis nogen materiale eller en konstruktion er forbedret, vi re-certificere, at vores produkter lever op til alle sikkerheds-og kvalitetsstandarder.

Non-profit kvalitetsstandarder

FSC er en uafhængig, ikke-statslige, non profit organisation, oprettet for at fremme ansvarlig forvaltning af verdens skove. Vi leverer kunderne med FSC-produkter for at støtte ideen om kvalitets trælegetøj.

Præmier på Educo Trælegetøj

Mange produkter, priser fra alle former for magasiner er med os. Bla. Er educo trælegetøj, noget af det mest solgte i verden. Virkelig kvalitet til bør til den kræsne forældre.